Стежина

Светлана Крейштель-Полянская
Хай Божа любов розвіє весь сум,
І Неба рука забере собі смуток...

Його милосердя стежина веде на гору Голгофу,
До ніг там прикутих...

Крізь морок нічний до зірки надії
Хай кроки лунають у тиші..

Він сильний, і міць є в тобі
Від тої небесної сили...

Тож встань і рушай, скоріш підведись
Та йди до небесної мрії...

Іди з Ним стежиною впевнено ти,
Стежиной життя і надії!