Coronavirus

Дмитрий Погребняк 555
Раптово увірвався у життя коронавірус
то що ми по домівках сидимо це плюс
що можем захворіти це жирний мінус
хоча йти на работу зовсім я не боягуз...
Руська рулетка як завжди воля випадку
я вірю що не потраплю під шалену кулю
хоча в невірних кроках бувають винятки
а ми в кишені скрутимо на щастя дулю...
Дистанцію тримати люди не всі згодні
для захисту одягну скоріше з марлі маску
мені вже не страшні перепони відсьогодні
тепер я впевнений що непопаду у пастку...