Знову на колiнах

Людмила Дзвонок
Знову опускаюся на свої коліна:
- Господи, молюся в ці тяжкі години
(Уся церква молиться в єдиному Дусі),
Щоб не бути людям у страшній задусі!

Іменем Господнім, владою, що маєм,
Зв’язуємо вірус, що так наступає.
Що ми тут зв’язали, зв’язано на небі,
Бог дає нам поміч у всякій потребі!

Призиваєм Ймення  свого Бога Спаса,
Віримо, що Йменням подолати вдасться
Дух коронавіруса! Знищується жало –
Армія Господня діє досконало!

Це Ісуса битва, перед нами Святий
Наш Господь, Владика! Зникне вірус клятий!
- Дякуємо, Спасе, що почув молитву,
Що перемагаєш  в кожній за нас битві!
                23.03.2020