Не бiйся осуду

Клавдия Дмитрив
Не бійся осуду людського –
Він є і був, і буде знов.
Нутра не май в собі гнилого –
Це є основою з основ.

Не бійся осуду людського,
Тобі його не зупинить,
Він є в дорослого й малого…
З цим осудом прийдеться жить.

Не бійся осуду людського,
Існує він з споконвіків.
До серця прислухайся свого
І не тримай в душі ти гнів.

Не бійся осуду людського,
Собі ціну ти завжди знай.
Та лиш не май нутра гнилого
Й гнилую душу не займай.

10.03.2020 р.