Спалах

Надежда Булахова
Я сумую за тобою, мій коханий.
І зараз мова зовсім не про сум.
Я так чекаю доки ти повернеш,
І знов любов заграє серед струн.

Якби ж ти тільки знав як я чекаю...
І бігти хочу я до тебе, до твоїх обіймів.
І сотні кілометрів би минати...
І знати що всі біди відгриміли.

В тобі моє життя і сенс став вже помітний.
Така в світі одна лиш людина- це ти.
Наскільки я волію бути твоєю-
Не має небо стільки висоти.

С тобою відбувається казкове щось.
А іноді і шоу піротехнічне.
Є порох.. Спалах... Вибух і вогонь.
Наше кохання наче сяйво те північне.

До тебе і твоїх очей я хочу линути мов пісня.
Зіграй мені медолію свою...агов...
І як раніше... Струна за струною...
Як назва пісні? " Wherever you go"?

Скільки загублених було людей.
І зараз вони всі невідомі.
Кохання моє, лиш мене ти почуй
Я відверто твоя до клітинок, атомів і протонів.

Моє серце лине лише до тебе.
І зовсім не важливо який час доби.
В цьому світі в кожного персональний всесвіт.
Для тебе-я... а для мене лиш ти.