Потоп

Григорий Комарицкий
Як розтануть льоди Буде повно води Де була мерзлота Будуть там болота А все вкрие вода Буде людям бiда Тi лишаться у грi Хто живе на горi Залишаться лиш цi Iншi всi-не гравцi!