***

Вера Деревьянко
це для мене  світ збудований
серденько в коханні торохтить
душа щастячком напоєна
люблю отак у світі жить.


.......................
душі радіти не вдається
смуток душу заїдає
це надімной печаль сміється
ой як боляче в душі буває..


......

щодня радіти не вдається
по краплині щастячко дається
це кінець гіркий здається
хто над нами так сміється.
...


...............
над душой печаль сміється
та збороти душу не вдається
душа  радіє не печалиться
до неї радість з життя чалиться.
.ні іскорбота а ні туга
не зборола мого друга
..