Приумолкла? Лидия Скрипка

Ольга Кайдалова
Лiдiя Скрипка

Вмовкла трiшечки? Не сердься.
Знаю, що вiдповiсти.
Ти достукався до серця,
Лиш один спромiгся, ти.

Важко запросто ввiбрати
Незвичайне почуття:
То запрошує пограти,
То примхливе, як дитя.

То лавиною у душу,
То враз холодом торкне,
Настрiй сей вловити мушу
На бажання неземне.

Вже зумiли, i прекрасно -
Перейшли на “ти” iз “ви”.
Тож не гнiвайся дочасно,
Долю також не гнiви.

Свiт кохання ширше й вище,
Потребує змiн в життi.
Ще на крок ми стали ближче
В романтичнiм вiдкриттi...
----------------------------
Лидия Скрипка

Приумолкла? Чуть начался
Разговор, и ты умолк..
Ты до сердца достучался,
Ты один лишь это смог.

Это чувство Бог приносит,
Не впитать его, шутя:
То играть оно попросит,
То капризно, как дитя,

То лавиной льётся в душу,
То морозом обожжёт,
И должна я чутко слушать,
Что оно мне принесёт.

Мы сумели – и прекрасно:
Переходим с “вы” на “ты”,
Так не гневайся напрасно,
Чтоб не множить суеты.

Свет любви все выше, шире,
Ищет в жизни перемен,
И стоим мы рядом в мире -
Злата не хочу взамен. (25.03.2020)