Asa mi-a fost scris in soarta

Ефросиния Волощук
Dumnezeu ne-a dat o lege
Cite doi toti sa se lege,
Un baiat si cu o fata
Chiar pe viata toata.

Asa mi-a fost dat si mie
Un baiat ca mine,
Cu el baieti am adus
Frumosi de nespus.

Feciorasii mei, feciori
Mi-au adus si trei nurori,
N-am avut in viata fete,
Dar nurorile-mi sunt spete.

Toate cele trei nurori
Le am eu, ca trei surori,
In momente grele
Alaturi sunt ele.