Вiршований сон

Татьяна Алексеева 17
Ти відчуй мене так, як весна відчуває любов. Запроси мене в місто, де я ще ніколи не була. Шоколадних цукерок мені закортіло й розмов, Щоб тобі розповісти про те, що тебе не забула. Мені хочеться бути з тобою. І крапка без ком. Забарилась весна, залишившись на тлі карантину. І не знає, куди поведе її, в осінь чи зиму? Те кохання, в якому і досі віршований сон...               
25. 03. 2020