Я поставив собi за мету цiлувати тебе серед Львова

Миклош Форма
Я поставив собі за мету –
цілувати тебе серед Львова.
Ти для цих поцілунків готова –
ти даруєш мені доброту

поцілунків у відповідь, слів
про кохання, про ніжність, про щастя...
Львів святить нас любов'ю-причастям,
дзвоном храмів він нас освятив.

За мету я поставив собі
цілуватись з тобою у Львові,
і щасливий з тобою в любові,
бо мети досягнув, далебі...