люблю щастя

Вера Деревьянко
плин життя не замічаю
живу любя і не скучаю..
по утрам роблю зарядку тому в мене все в порядку...
ходжу на танці на розваги
труду дарую переваги...
отака у мене сила негатив в душі косила
позитивчик засівала
щастячко сердечне дарувала...
я жила не унивала...
і сьогодні я щаслива
льється щастя наче злива...