Моя милая мамо

Натали Байкова
Ти не думай я знаю
Я усе пам'ятаю
Тії ночі безсонні
Твої ніжні долоні
Колисковую пісню
Що співала ти на ніч.
Твої втомлені очі,
Твої сльози дівочі,
В своєм серці навіки
Я все це збережу.
Спасибі рідненька,
Моя милая ненька,
За кожен мій день
Що у світі живу