Скажiть

Николай Иванович Мельник
Скажіть а в чому мати винна,
Вона для себе хлопця родила,
Собі виховувала свого сина,
Та в путь останній  провела.
....
Приспів:
Навіщо їй ота війна проклята,
Що саме рідне забирає в нас,
І гинуть ті відважні соколята,
Іде війна  в наш мирний  час.
....
За що дітей там убивають,
Немає цінніше за життя,
Не вбивайте синів благають, Кидають мами прокляття.
....
Навіщо матерям  те горе,
Як дальше жити в самоті,
Як мама те в собі поборе,
Де шукати щастя у житті.
....
Моя пісня