Татовi на день народження

Иван Савинець
Вітаємо! Тобі вже п’ятдесят
і пів життя так швидко пролетіло.
Позаду було скільки свят...
Ну, а тепер давай по ділу

Позаду двадцать років служби,
позаду молодість твоя.
Я думаю достатньо в тебе дружби
Ну а ми рідні, ми сім‘я.

Сьогодні для усіх здоров‘я є важливим.
Його бажаєм ми тобі вагон.
Для мами чоловік ти є дбайливий,
для нас ти батька еталон.

Ну що ж прийшов вже час.
Сьогодні вже тобі «палтос».
Тому бажаємо ще раз
пройти такий життєвий крос.