щастя дарунок вiд життя...

Вера Деревьянко
всі слова на мене діють вони мною володіють то дарують щастя то дарують біль
я живу у щасті
яке
лине з відусіль...
переплелись мої путя
яке щасливе в них життя казкові дні і миті линуть

в них печаль і біль загинуть...