Влада

Артур Данилюк
Не повідомили нікого,
щоб зробити під шумок.
-Розігнати творчу молодь-
хоч запхнути у "мішок"!
Нащо нам культурні люди?
Нащо розвиток душі?
Рознести усі споруди-
історично важливіші!
Нам освідчених не треба,
Нам потрібні ті раби!
Розкидати їх під неба-
Все одно що в ті гроби