Greetings from my Spring Expectation in Watercolor

Зоя Сперстад
Greetings from my Spring Expectation in Watercolor ...
Spring comes and kills all bad bacteria ...
Spring creates good bacteria that cleanse the body ...
I wish health and strength to all friends ...

Saluti dalla mia aspettativa di primavera in acquerello ...
Arriva la primavera e uccide tutti i batteri cattivi ...
La primavera crea buoni batteri che puliscono il corpo ...
Auguro salute e forza a tutti gli amici ...

Привет от моего весеннего ожидания в акварели ...
Весна приходит и убивает всех вредных бактерий ...
Весна создает хорошие бактерии, которые очищают организм ...
Желаю здоровья и сил всем друзьям ...

Hilsen fra min V;rens forventning i akvarell...
V;r kommer og dreper alle d;rlige bakterier...
V;ren skaper gode bakterier som rensker kroppen...
jeg ;nsker helsen og styrke til alle venner...

27.03.2020 Zoja Sperstad