Про мажора

Ильина Светлана Игоревна
-Ти чому прийшов весь синій?-
Батько запитав у сина.
- Грощі дав, щоб погуляв,
А ти в душу наплював.

- Батько, що це за скандал?
Я там дівчин розглядав.
З друзями пішли у бар,
Щоб почути дзвін гітар.

Трохи випили по віскі.
Батько, там цікаві кицьки.
Не волай! Тепер погано.
Та іще пришов я рано.

Батько крикнув так на сина,
Та на то була причина.
- Чому п'яний сів за руль?
А якби спіймав патруль?

Я ломався б у проблемі,
Поки ти побув у гаремі.
Блиск помади на щоці,
Це ви друзі, молодці!

- Причепився. Боже, папа!
Була дівчина. Не баба.
В неї я тепер влюбився.
Ще й грошима розплатився.

- Що верзеш? Яка любов?
Не побачиш її знов.
Куди ти тепер скотився?
На ніч де ти зачепився?

- Батько, справа не твоя.
Не кричи, бо син твій я.
Кращає грошей трохи дай.
Не чіпай. Запам'ятай.

Хочу спати. Як погано.
За вікном ще дуже рано.
Розізлиш, мене якраз.
В руль скручу тебе я враз.

-Якій руль? Твій батько я!
Все життя одна сім'я!
От ви діти егоїсти!
Ну тебе. Пішов я їсти.

Ільїна Світлана.(Ильина Сетлана)
29.03.2020р.