Ка-ран-тин! Для детей

Валентина Козачук
Наш зелений крокодил
Зроду в гості не ходив.
Ну, до кого тут піти?
Друзів де йому знайти?
Бегемот сидить в болоті,
І мовчить, бо їжа в роті.
Кенгуру стрибає швидко-
Раз- і вже його не видко!
Дикобраз колючий дуже-
Не підходить він у друзі.
Лось живе десь на Куличках -
Треба їхать в електричці,
До ведмедів - теж далеко:
Ходить ВІРУС- небезпека!
Тут зелений позіхнув,
Сотню рибок проковтнув:
Камбалу, сардину, сома...
Вирішив, що краще вдома.
Будьте дома, як один -
Бо пока що -КА-РАН-ТИН!