Спрага

Корнейчук Пётр Ефимович
***
Крихітки надії
Котяться сльозами.
Нездійсненність мрії
Мерехтить зірками.
На шляхах життєвих
Тріщини двобою:
Перемог миттєвих
Над самим собою.
Невгамовна спрага -
Привид від кохання.
Де була відвага,
Там сльоза остання.

29.03.2020р.