Сп лкування з Богом УКР

Марина Жмака
Напиши вірша що б долинув прямо до неба
Напиши листа що б дійшов він прямо до бога
Поки не впала холодна роса на стебла
І поки без тернів рівна твоя дорога

Розкажи ангелам що на землі видно їх крила
Розкажи Богу як люди без любові у серці мруть
Здається 21 століття нас усіх підкосило
Але скоро лелеки 20 ту весну принесуть

Знаєш ні тобі ні мені не треба чужого
Знаєш  бідні душею ходять по світу жебрають
У деяких не залишилось нічого святого
Але навіть з сухої землі маки завжди проростають