Зiрка

Валентина Велес
Я, стала, кращим другом
Стала, тишею…
Ні, дотиком, ні голосом
Тебе,я, більше, не торкнусь
Для, мене, краще бути
Зіркою!
Ніж, зайвою, забутою, торішньою
Ніч, оксамит, і, я, у вишині:
Згораю, падаю, свічусь
Я, стала, кращим другом
Стала,  тишею
Недоторкана  і   небажана
У, глупоті, своїй
Високим змістом
В скроні, б’юсь
Тобою, в юності
У серце, вражена
Сама, одна,у вишині:
Згораю, падаю, свічусь
31.03.2020