Пусть живут мужчины!

Карпенко Наталия
Хай живуть чоловіки!

Восьме Березня для жінки –
просто супер вихідний!
Це ж, коли уваги стільки
приділяють їй одній?
На базарі – море квітів,
серед них – чоловіки,
всі розгублені, як діти, -
в них завдання не з легких!

Всі букети вибирають
для коханих, для жінок:
і для тещі, і для мами
(від напруги дехто змок!),

для дружини і для доньки;
але квіти – це ж не все!
Ще ж купити подарунки!
(Хтось їх сам не донесе!)

Кожна жінка – наче пава,
якщо поруч чоловік!
(Усамітнення цікаве
тим, хто спати довго звик…)

Знають, певно, одинокі
симпатичні жіночки,
що самотність – то морока,
то життя тягар важкий!

Може хтось і заперечить,
що, буває, й чоловік
ляже тягарем на плечі,
якщо пити дуже звик!

Дійсно, то вже кепське діло!
(Бо важкі в них кулаки…)
Та, сказати хочу сміло:
«Хай живуть чоловіки!»

Березень 2020 р.