Лiкарство вiд щастя

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Г.С.Сковороди.

Не все те отрута,що неприємна на смак
хто за здоров'я п'є це бридке лікарство
ми доброї волі посланцями вважаємо пияк
вони завжди шукають лікеро-горільчане щастя...
Не все те отрута,що в роті нашому горить
червоний перець запалає вогником у шлунку
і на душі тоді по справжньому нічого не болить
в хмільному сні бажаючи від щастя порятунку...
Не все те отрута,що в стакан нам ллється
і чистий спирт дуже гарно з водою змішується
а то що приходить далі то білочкою звється
без щастя назавжди і доля п'яниці вирішується...