Смiхом по коронавiрусу

Таша Тополь
Нині кожен індивід
Знає, що таке COVID,
Бо цей злий китайський вірус
Захопив ледь не весь світ.

Умудрився він один
Всіх загнать на карантин
До квартир і до будинків,
До обійсть і до хатин.

Він літає, всіх лякає
І нікуди не зникає,
Скрізь лиш паніку і хаос
Злий цей вірус викликає!

Не дає він пити й їсти,
Ані встати, ані сісти,
І його здолати можуть
Лиш зухвалі оптимісти!

Час почати нам пручатись,
Час боротись, захищатись,
Щоб COVID утратив шанси
У життя до нас втручатись!

Є найкращий серед всіх
Чудо-засіб – щирий сміх,
Не один раз і не двічі
Він в житті нам всім поміг!

Тож дамо всі волю сміху,
Всім і кожному на втіху,
Там, де щирий сміх лунає, –
Там немає місця лиху!