Я сумую без тебе

Вера Сурикова
Я сумую без тебе:
Сірі хмари на небі,
Шарудіння коліс по замерзлій землі.
Чорний ворон злітає-
Він поживу шукає
Крізь знебарвлені хмари,
В непрозорій холодній імлі.
"Чорний ворон, мій брате,
Хочеш сум мій забрати?
Віднеси його в гущу лісів.
Де лиш спомин блукає,
В соснах тиші шукає,
Бо ще долю свою не зустрів."