Правда серед троянд

Валери Карпова
Вітер заплутав мої думки,
Ніби то за наказом чаклунки
Вийти на вулицю лячно мені,
Блукаю дорогою я наче у сні.

Пройду серед ночі по місту легенд,
Де казка - то правда серед троянд.
А для брехні місця немає,
Нехай музика грає, нехай вона грає.

В пісні розкажу де неба кінець,
Як в повний місяць танцює той мрець
Немає там темряви, немає і світла,
Лише чутно гудіння старого вітра.

Пісня моя ллється до ранку,
Минає вона аж до світанку
В пам’яті знову роздуми ночі
Лунає та всюди голос дівочий.