Pandemic

Ян Ждан
Коронувалась пандемія...
Від засмальцьованих провин,
Свята вакцина - лише мрія,
Життя суцільний карантин...

Щоденно одягаю маску,
І безконтактно всіх люблю,
Приховую бацильну пастку,
Засіяв збудником ріллю...

Навколо бачу лише хворих,
Ізолювався від добра,
Невже ось тут останній подих?!
Я ж вірус щастя обирав..?

Коронувалась пандемія...
Від засмальцьованих провин,
Свята вакцина й досі діє,
Спини гріховний карантин..!


© ; Ян Ждан / 30.03.2020