Дякую

Даша-Дарья Давыдова
Я до тебе прийду через гори і доли,
Через захід і схід, через ріки й ліса,
Я тебе знайду і обійму як ніколи
І нехай на щоку лине сльоза..

Я вдячна тобі дуже-дуже
Вдячна, що сили знайшов, і час.
Я вдячна своїй долі,
Що звела нас...

Дякую, що ти мене цінив, терпів
Що завжди час знайти умів
Я вдячна долі як ніколи,
Ти той хто буде до кінця
Хто буде бачити довколи
І берегти наші серця!