Звернення до дiтей пiд час карантину

Натко Катапуся
Добрий ранок вам, малята,
Любі хлопчики й дівчата!
Дуже скучила за вами!
Чим займаєтесь ви днями?
Сподіваюсь, відпочили,
На навчання вже є сили?
Ви ж у мене розумніші,
Найдобріші, найсильніші!
Ви ж батьків не ображайте,
Сильно їм не заважайте!
Карантин хай карантином,
Вчимося належним чином!
Хай вас лінь не переможе,
А старанність допоможе!
Карантин вам – це ж не гульки,
На батьків не ображульки,
Отака в цей час робота,
Про країну це турбота.
Ви отримали завдання,
В вас був час на виконання.
Тож чекаю на світлини
Я від кожної родини.
Ось канікули настали,
Відпочити знову дали.
І продовжим навчання,
Щоб не зникли всі знання!
Мийте руки, бережіться
І старанно вдома вчиться.
Дуже вас усіх люблю,
Вам це відео роблю!