Це не до Пасхи! - iз союза Родом?

Зозуля Юрий Павлович
                всєх сємєй — такім уродом??
                й загадочне-ж-загадочне...
                гад жене
                загажене???


ати-бати, — зомбовати...

рідну мати — добивати...

бо вкраїнську — то не рідну!

бо — з манкуртами не згідну!!

й вірну бо лишень — своїм!!!

ЗемлІ з Людом, — й Небом Їм...
 
                а про Боже кільки ж мовить?
                зло не діять, не злословить...
                й знов, й ще: й знов; й ще??
                ЩЕ ЗЛО НЕ ЩЕЗЛО???