Час розлуки мине

Андрей Головня
Подивись у вікно, - вже і снігу нема,
Тільки сонце привітно підморгує нам!
І у небі блакитнім співоча юрба
Сповіщає усім, що настала весна...

Не сумуй і не плач, - час розлуки мине,
І в обіймах палких ми розтопимо біль.
Посміхаючись, щастя рукою махне
І запахнуть вишневі сади звідусіль...