забудь мене

Айя Брехова
забудь мене, бо буде пізно,
шанс кохати не втрачай.
замість мене буде інша,
але себе ти не картай.

забудь мене, позбудься думки,
про нас, і те що разом ми.
почни життя своє спочатку,
з серця познімай замки.

але коли нагряне смуток,
згадай мене на самоті.
прийде щастя, зникне мука,
літатимеш на висоті.