Найг рший день...

Татьяна Щербына
Найгірший день.

Найгірший день - коли тебе не стане,
Коли не скажу я тобі слова,
Тоді навік навколо все зав'яне
Дерева, сонце, посмішка, життя...

Найгірший день - коли тебе не буде,
Коли твій погляд лиш згадаю я,
Тоді, немов в торнадо, все закруте,
Не буде більше на землі життя...

Найгірший день - коли тебе не стане,
Коли проснусь, а в ліжку я одна...
Тоді і серце битись перестане,
Тоді й моє зупиниться життя...

04.04.20
Тетяна Щербина