***

Александр Бохан 4
Мая хвароба нарэшце канчаецца:
Распачынаецца новая-
У думках са мною вiтаецца
I прадстауляецца Воваю.

Добры вечар, Вова,
Сусед па кватэры маркотны
Прывет табе Вова, здарова!
Жывеш са мной бесклапотна.

Толькi ранiцай, калi прачынаюся,
Бачу я белыя сцены.
Хiстаюся I гайдаюся
У акiяне белае пены.

Вова, сусед мой новы,
Выходзiць на берег са мною
I робiць такiя высновы:
Што я падавiyся сцяною.

Мая хвароба канчаецца-
Распачынаецца новая,
Са мною зауседы вiтаецца,
I стучыць галавою...