Казкове озеро

Бобл-Ром
Озеро дивне лісове
пливе туман над куширями
і мавки бавляться кругом
о берег хлюпають хвостами

Срібляста риба в глибині
червоні тіні від коралів
серед коряг місяць на дні
Сяє мов тисяча опалів

Темніє ліс кругом води
гілки,мов лапи лісового
і ліший бродить навкруги
І чути гомін домового

Сліди небачених тварин
серед квітучого колосся
луна,над лісом крука крик
мавки розчісують волосся.