Схамен1ться, покайтесь...

Ольга Назарова 4
Пошматоване, закривавлене тіло...
Лице закривавлене і обпльоване...
Підступають нахабно, злорадно і сміло
І викрикують:"Ну що ж Ти?! Спаси Сам Себе!"

"Коли Ти Христос,то спаси Себе й нас!"-
Так один із розбійників Ісуса зневажив.
У цей передсмертний, у цей гіркий час
Отак грішний люд свого Спаса "розважив".

Первосвященики, книжники також глузували:
"Ізраїлів Цар! Нехай зійде з хреста!"
В Ісусі Христі вони не впізнали
Месію, Спасителя,Бога, Творця.

Ми силою звикли, мечами все брати,
Наліво й направо рубати, сікти.
Не хочемо Божу любов ми приймати.
Як може Розіп"ятий люд весь спасти?!

Чи міг би зійти Христос розіп"ятий
З хреста, чи під силу було це йому?
Для чого було в тяжких муках вмирати?
Подумай, мій друже: для чого? Чому?

Щоб Божу любов нам усім показати
Отець Свого Сина у світ цей послав,
Щоб міг Він життя за всіх нас віддати,
Щоб кожний, хто схоче, спасіння прийняв.

Зійти із хреста це не була проблема
Для Божого Сина- Бог може усе!
Чи ж муки Христос притерпів надаремно
Й даремно Він дав розіп"яти Себе?

Не силою може людина спастися
Від вічних страждань, від нестерпних страждань,
А Кров"ю Ісуса святою обмившись,
Коли своє серце Ісусу віддасть.

Ми грішні. І гріх перейшов усі межі,
Які тепер бачимо в світі оцім;
Нема для паскудства ніяких обмежень
Й чекати потрібно іще гірших змін.

Тому закликаю усіх: "Схаменіться!
Прийдіть до Ісуса! Покиньте гріхи!
До Бога живого усі наверніться,
Щоб мали спасіння й життя вічне ви!"

Бог може змінити тебе, любий друже,
Мир, радість і спокій дать в серце твоє.
Змінить економіку Бог також може,
Змінить Україну- у Нього все є.

Коли б світ покаявся і схаменувся
Й прийшов у покорі до свого Творця,
То Бог би лицем до всіх нас повернувся-
Він в Божому Слові оце обіцяв.

Не може гидоти Бог благословляти,
Які люди чинять у світі оцім.
Готовий Бог кожного, люди, прийняти,
Ісусу хто дасть місце в серці своїм.

О, Дух Святий, прошу, торкнися сердечок
Усіх в Україні, по цілій Землі,
Даруй покаяння усім й життя вічне,
Щоб завжди із Господом були всі ми!

В Ім"я Ісуса прошу. Амінь.