Ти наш - Житомир!

Людмила Лашкул 2
        (Гімн міста Житомира)


Ти наш, Житомир!
А без тебе нема для нас блакиті неба,
нема тепла, немає ласки,
Полісся сонячної казки!

      П Р И С П І В :
 
   Три вежі на гербі, три вежі -
   гостинно розпахнутий вхід...
   Люблю мій Житомир безмежно!
   Нехай тебе любить весь світ!


Ти наш, Житомир!
Із тобою ми йшли до праці і до бою!
Тут стількі мов передружились!
Тут хлібом-сіллю всі ділились.

     П Р И С П І В :

Ти наш, Житомир, наш навіки,
як гори, ліс, поля і ріки,
як пісня славна і хоробра,
як ця земля жнивна і добра!


     П Р И С П І В :