Благая весть..

Марина Тимкина
Благая весть тебе,послушница Мария,
Шепнёт с небес Архангел Гавриил
Еси согласие и благо явишь миру
Плод чрева твой-есмь спасом на крови..

Даруешь свет и чистоту телеси
Дитя твоё благословенно,яко ты
Мой шёпот Бога,он и ты-аз есмь
Душа бессмертна,весть мою прими...