Настрiй гарний-2020

Дмитрий Погребняк 555
Настрій гарний і ти на сьомому небі
твоя посмішка як лампочка сяє
і очі зелені - ласкаві,ніжні і теплі
з них задоволення промінь...поглядає...
Настрій гарний і ти у хмарах літаєш
від щастя почуття на частини розпирають
ти змінюєшся зовні і тебе не впізнаєш
тоді в твоїх думках бажання оживають...
Настрій гарний і ти від сонечка зігрілася
і макіяж приваблюючий на обличчі зробиш
і на стілець присядеш тощо замарилася
а потім нові сили в собі з гумором знаходиш...