Так беруть сяйво що вита...

Игорь Степанович Шевчук
*  *  *


             Присноквітучій, Їй, що не візьмеш
             на фото, що всім дарує любов,
             з любов’ю присвячується


Так беруть сяйво
що витає
в повітрі
так вільне Боже побачить —
                й проститись
ноги — це пам’ять
              в красі
ідуть — до краси
                захиститись
готовність відкритись!
і з Неба впадає
по вірі
хто в Благовіщенні —
ходить в повітрі!..


Як парасолі в бузковості
                і суперечці
                в парку пашать  —
це сакури
як заперечиш?
незаперечні
Вийняті з вод аби не холоститись
йдуть хоч в огонь —
             до Краси!
             захиститись...

07.04.2020,
після Літургії онлайн
 з вл. Олександром (Драбинко)