Ситуация говорит нам попустись

Анастасия Якимчук
Ситуація каже нам : попустись!

ЛЯЛЕЧКИ. ПЕРЕЗАГРУЗКА. Етап поклоніння Нарцисизму скінчився. Настав час Переосмислення . Це про те, щоб  навчитися слухати себе, розуміючи, чого ти  дійсно хочеш. І почути! Свої  істинні бажання. А головне, дозволити.  Ми звикли до самопожертвування. Жити для когось, реалізовувати чужі  бажання, забуваючи про себе! А для того, щоб створити іллюзію самовпевненості – звертаємося  до різного роду декорацій. Тюнінг лиця і тіла, зовнішнє упакування..наче треба так. А як інакше? Тепер у нас  Є  можливість  зазирнути у  задзеркалля , і побачити, погодитися,і мати  Сміливість залишитися Справжнім. А ще, пізнати те, що ні одні  регалії і авторитетність думки, не  зроблять нас щасливішими, якщо це єдиний шлях.  Чужими стежками не дійти до  власного  фінішу. І правда часом, має зовсім інше обличчя, до якого ми не готові….