Просто так

Ана Янакиева
Ана Янакиева
Николай Виноградов

Като буря през душата ми минават
Думите ти огнено горещи...
Изпепелени мисли само там остават
Тръпнещи за нови срещи.
*****

И две души сливаются в одну,
Друг другом упиваются при встрече,
И сердцем я уже в твоём плену,
И слава Богу, что тобой замечен...
*****