Вогонь

Хейли
Не гаси в мені вогонь навмисно,
бо ж він спалить тебе до тла,
полум’я з водою геть не сумісні,
ніколи не відчуєш ти цього тепла

Всесвіт, поглянь,  коли не з тобою я,
таємно ховаю ту іскру від інших рук,
бо  саме вона -  найкраща зброя,
в мене таких ще  сотні штук 

Впусти в мене  повітря гуляти,
відчути свіжий смак  на вустах,
так жадібно і глибоко вбирати,
заплутати в своїх пекельних містах

На жаль, то не я тебе зігрівала,
не мій обіймав тебе вогонь,
разом з тобою водою б  я стала ,
тільки  до мене ти не охолонь