К ахцугъар

Гулья Мисриханова
 Гуьлуьшан я къацу дугун ,
Ша хуьруькай мани лугьун .
Зи мурад я вун абад хьун,
Женнетдин са п/ип/ К/ахцугъар

Къацу дере гап/ал-гап/ал
Вун синери кьунва капал,
 Пуд рангунин  алай кавал
Я чилин са ч/иб К/ахцугъар

Т/ебиатди багъишна ваз,
Дад квай к/ерец чумалдин таз.
Чав дамах гва къе ви т/вар кьаз
Кьебни тангар, диб К/ахцугъар.

 Яру бубу, ал къизилгуьл
Ачухарда вуна гуьгьуьл!