Я не хочу тебе забувати

Натали Диар
Я не хочу тебе забувати.
Обривками фраз, недолугими римами.
Я навчусь і себе і тебе пробачати,
головне, щоб обоє були щасливими.

Тут не йдеться про «разом» чи про «окремо».
Про моє «люблю» і твоє «скучаю»
Ти просто будь поруч: в голові, у віршах
А я буду в серці, по лівому краю.