Квiти мають бути без причини...

Тамара Полякова 4
Квіти мають бути без причини,
Бо причин немає для кохання, 
Дівчини та жінки- всі красиві,
Перший поцілунок-мов останній.

Щастя має бути тільки справжнім.
І себе обманювать не треба:
Та якщо щасливий кожен день твій-
То в малому є твоя потреба.

Дім твій завжди має бути теплим,
В переносному й прямому змісті:
Зрозумій,що все робити треба,
Бо для тебе дім-найкраще місце.

А якщо кохання- то взаємне,
Щоб тремтіло серце у полоні,
Залиши на згадку щось приємне-
Збережи тепло його долоней.

Хай цікавить нас лише погода.
Зупинись,дивись-на дворі квітень...
Кожен день несе з собой пригоду,
Принеси і ти з собою квіти...