Какая разница

Сергей Заграбайло
Ширше кишеню, щоб одержати подяку
За Незалежність,за АТО і за Майдани...
Та ні, жартую, людям це до сраки,
У них амбітніші аполітичні плани.
На місці першому тупа байдужість,
А друге ділять заздрощі і лінь,
На третьому, звичайно просто дурість,
А на четвертому прокляття поколінь.
Важке прокляття, що забути годі,
Що тягнеться з Батурина на Січ,
А з Коліївщини на Крути і на Броди
І аж до кіборгів, що стали пліч-о-пліч.
Його не знято - стало зрозуміло
Із вибору у дев'ятнадцятому році,
Коли населення укотре вже посміло
Плюнути в душі героїчних хлопців.
За те що "По приколу", "Хоч поржем",
"Хуже нє будєт", "Бідності прівєт" ,
Ми годувати знову будемо чуже,
Вороже військо - " Разніци же нєт?!"