Хрест життя

Игорь Кознарский
Життя біжить, роки спливають,
Ми всі життя несемо хрест,
В одних щасливо дні минають,
Другим – випробування, тест.

Ми люди всі недосконалі,
Згрішили ми, а чи в батьках,
Тепер розплачуємсь, страждаєм,
Шукаєм щастя по світах.

Як б знати те, за що розплата,
То, може, цього б не було,
Нащадками тепер є плата,
А тих життя вже відцвіло.

Як б знать за що і хто в житті
Тепер платитиме за нас…
Творімо ж ми добро в собі
Допоки маємо ще час.

08.04.2020